Kylmälaitehuolto

Kylmälaitehuolto

Ammattilaisen tekemä kylmälaitehuolto takaa ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan. Joissakin tapauksissa huolto on kuitenkin myös lakisääteinen, ja huollon suorittaminen on luvanvaraista ammatinharjoittamista.

Kylmäalan velvoitteet ja asetukset

Laki velvoittaa kylmäainetta sisältävien laitteiden haltijan tai omistajan tarkastuttamaan kaikki 3 kg tai enemmän CFC- tai HCFC-kylmäainetta sisältävät laitteet vuosittain vuotojen varalta. Kylmä- tai jäähdytyslaitoksen omistajalla tai haltijalla on velvoite huolehtia laitteistonsa huollattamisesta luvanvaraisella ja pätevällä kylmäalan huoltoliikkeellä.
Kylmäalan töitä saa tehdä vain Turvatekniikan keskuksen TUKESin rekisterissä olevan toiminnanharjoittajan pätevä asentaja. TUKESin rekisteristä voit tarkistaa urakoitsijasi pätevyyden.
Kylmälaitehuolto Kauranen Oy on Tukesin hyväksymä kylmälaiteasentaja ja -korjaaja (lupanumero 31333/91/2009) ja kuulumme Suomen Kylmäliikkeiden liittoon (SKLL).

Kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilönä voit saada asennus- ja huoltopalveluista kotitalousvähennystä. Tutustu kotitalousvähennykseen lähemmin!

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin kylmälaiteasennuksia koskeviin kysymyksiisi!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kylmälaitehuolto Kauranen
Klemolankatu 12
37630 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 2253630-8
Puh: 040 5055 960

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kylmälaitehuolto Kauranen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.