Muut laitteet

Ilmanpuhdistin, -kostutin, -jäähdytin tai -suodatin - meiltä löytyy!

Kylmälaitehuolto Kauranen toimittaa koneet ja laitteet lämpimän ja laadukkaan sisäilman tuottamiseen.
Laadukkaiden ilmalämpöpumppujen lisäksi saat meiltä myös muun muassa:

 • ilmanvaihtolaitteet,
 • ilmankostuttimet,
 • kosteudenpoistimet,
 • ilmansuodattimet
 • ilmanpuhdistimet sekä
 • ilmanjäähdyttimet.

Ilmanvaihtolaitteet

Valikoimistamme löytyvät huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteet sekä erilaiset ilmanvaihdon tehostajat, kuten esimerkiksi lämmönsiirtopuhaltimet ja tuloilmalaitteet. Apu ilmanvaihto-ongelmiin löytyy varmasti - myös haastavissa tiloissa!

Ilmankostuttimet ja kosteudenpoistimet

Erityisesti syksyllä lämmityskauden alkaessa suomalaiset havahtuvat kuivan sisäilman tuomiin ongelmiin. Iho kuivaa ja aamuisin voi olla vaikea hengittää. Monen kodin ratkaisu liian kuivaan sisäilmaan on ilmankostutin, joka erityisesti astmaatikkojen ja atoopikkojen kotona on ympärivuotinen apu oireisiin.
Kosteudenpoistimet puolestaan ovat omiaan tiloihin, joissa ongelmana on liiallinen kosteus. Laitteen yleisiä käyttökohteita ovat muun muassa kodinhoitohuoneet, kylpyhuoneet, pyykinkuivaushuoneet, allastilat, kellaritilat, autotallit, kesäasunnot, asuntovaunut, veneet sekä lämmittämättömät tilat.

Ilmanpuhdistimet ja -suodattimet

Asuntojemme sisäilmaa pilaavat kaupungeissa esimerkiksi ilmansaasteet ja haja-asutusalueilla siitepöly. Myös rakennuspöly tai eläinpöly saattaa aiheuttaa asukkaille haittoja. Ilmanpuhdistimen tarkoitus on pitää kotisi sisäilma mahdollisimman laadukkaana vähentämällä huoneilmasta haitallisten hiukkasten määrää.
Valikoimissamme on sekä sähköisesti suodattavia ilmanpuhdistimia sekä mekaanisesti puhdistavia laitteita (ns. tavallisia ilmanpuhdistimia suodattimineen ja puhaltimineen), joista voimme yhdessä valita tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen laitteen.
Valikoimistamme löytyy myös erilaiset suodattimet moniin laitteisiin.

Ilmanjäähdyttimet

Valikoimissamme on sekä huoneilmajäähdyttimiä sekä siirrettäviä jäähdyttimiä. Huoneilmajäähdyttimet soveltuvat erinomaisesti kotien, kesämökkien sekä toimistotilojen kesäajan viilentämiseen.
Lattiamalliset, siirrettävät ilmanjäähdyttimet puolestaan tuovat helposti viileyttä sinne, missä tarvitaan!

Valitaan yhdessä tilojasi ja tarpeitasi parhaiten palvelevat laitteet - ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kylmälaitehuolto Kauranen
Klemolankatu 12
37630 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 2253630-8
Puh: 040 5055 960

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kylmälaitehuolto Kauranen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.