Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun asennus ja huolto

Kylmälaitehuolto Kauranen asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja sekä erilaisia sisäilmaa parantavia laitteita vuosien kokemuksella. Hoidamme asennustyöt ammattitaidolla avaimet käteen -palveluna ja opastamme laitteen oikeassa käytössä. Meiltä saat myös vikahuoltopalvelut.
Tutustu myös muihin, sisäilmaa parantaviin laitteisiin!
Ilmalämpöpumpuissa edustamme tällä hetkellä muun muassa seuraavia merkkejä:

Saat tarvitessasi meiltä myös muut merkit!

Ilmalämpöpumppujen asennus

Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen lämmönlähde, joka samalla lisää asumismukavuutta. Laitteen oikea sijoitus vaatii asiantuntemusta, ja ulkoyksikön paikka tulee valita yhtä huolellisesti kuin sisäyksikön paikkakin. Oikein tehty ilmalämpöpumpun asennus tuottaa maksimaalisen hyödyn.

Ilmalämpöpumpun huolto

Ammattilaisen tekemä vuosihuolto takaa ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan. Lämpöpumpun huolto voi sisältää tarpeen mukaan esimerkiksi puhaltimien siipien ja lämpötilan tarkastuksen, suodattimien ja kondenssivesiputken puhdistuksen sekä sisä- ja ulkoyksiköiden puhdistuksen. Huollon yhteydessä voidaan lisäksi mitata paineet ja pestä ulkoyksikön kenno.  

Valitaan yhdessä tarpeeseesi sopiva lämpöpumppumalli - ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kylmälaitehuolto Kauranen
Klemolankatu 12
37630 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 2253630-8
Puh: 040 5055 960

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kylmälaitehuolto Kauranen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.